vreemdgaan met sex onze geheimpjes

vreemdgaan met sex onze geheimpjes

Liselotte

36 jarige vrouw op zoek naar een man uit Utrecht

Afkomst Utrecht
Postuur Normaal
Gewicht 64KG
Lengte 169CM
Ik heb interesse in
  • Standje 69
  • Sex
  • Pijpen
  • Tongzoenen
  • Kamasutra
  • Romantisch

Onze geheimpjes

Als jij onze eventuele stoute ontmoetingen en onze geheimpjes goed kan bewaren kunnen we wellicht een sex relatie starten in het geheim vreemdgaan lijkt mij erg spannend, ik woon samen met een vriendin en die mag er niet achterkomen dat ik af en toe met iemand afspreek als je interesse in mij hebt is het dus belangrijk dat onze geheimpjes niet uitkomen en bekend komen, daarom heb ik deze sex advertentie ook zonder achternaam gedaan zodat ik niet te vinden ben op mijn gehele naam, ik heb een smartphone met whatsapp erop dus ik kan via whatsapp dating contact met jou hebben, ik zoek een man tussen de 25 en 65 jaar en het liefste iemand die in de buurt van Utrecht woont (of een auto) en die het niet erg vind om naar mij te verplaatsen aangezien ik momenteel even geen auto heb, ik heb 2 bijbaantjes en verdien niet erg veel geld en daarom heb ik momenteel even geen auto maar dat is verder niet belangrijk denk ik zo, ik zoek een relaxte man die met mij geheimen wil delen, ik ben gek op erotiek en sex en zoek iemand die regelmatig sex met mij wil hebben in utrecht, het liefst heb ik vanavond nog sex in utrecht met een relaxte man die niet moeilijk doet over kleine dingetjes, verder zijn mijn hobby’s: kaarten en poker en allerlei andere spelletjes, ik vind wandelen ook erg fijn behalve in de winter want van kou hou ik niet, kan jij mij warm maken en lekker op geilen en onze geheimpjes goed bewaren dan hoop ik snel dat je een app of email stuurt via deze gezellige dating site voor sex, erotiek en misschien ook wel liefde.

 

contact opnemen