Liza wil whatsapp contact

Liza wil whatsapp contact

Lisza

21 jarige vrouw op zoek naar een man uit Zuid Holland

Afkomst Zuid-Holland
Postuur Normaal
Gewicht 65KG
Lengte 169CM
Ik heb interesse in
  • Orale Sex
  • Standje 69
  • Sex
  • Pijpen
  • Vingeren
  • Webcamsex
  • Romantisch

Even voorstellen!

Hoi mannen ik ben Liza en ik ben 21 jaar en ik woon in Rotterdam en ik ben op zoek naar een leuke man die af en toe sex met mij wilt en misschien ook wel meer.

Ik wil graag in contact met jou komen en dat via deze site en daarna misschien via whatsapp als je dat hebt. Ik wil alleen contact als je ook serieus sex met mij wilt hebben en niet alleen even gezellig wilt kletsen, op stomme berichten reageer ik niet en ik hou ook niet van reizen dus je moet wel naar mij toe komen ofzo. Ik wil sex hebben bij jou of bij mij thuis maar vind een hotel ook wel erg fijn moet ik zeggen, laat jij wat weten dan kunnen we afspreken.

contact opnemen