ik wil marktplaatssex met deze sex advertentie

ik wil marktplaatssex met deze sex advertentie

Hamiii

25 jarige vrouw op zoek naar een man uit Friesland

Afkomst Friesland
Postuur Normaal
Gewicht 53KG
Lengte 158CM
Ik heb interesse in
  • Buitensex
  • Orale Sex
  • Parkeerplaats
  • Tongzoenen
  • Romantisch

ik hoorde van een vriendin dat er iemand bij haar langs kwam voor marktplaatssex nou dat wil ik ook wel dat er iemand even langskomt naar aanleiding van deze sex advertentie voor een potje goede en lange! sex, ik wil namelijk wel kunnen klaarkomen als er iemand langskomt voor een potje sex, ik weet dat mannen graag snelle sex willen en het vaak niet lang volhouden maar dan probeer je maar een tweede keer want als ik met een vreemde en onbekende man afspreek voor sex wil ik wel een positieve ervaring met marktplaats sex en dan wil ik dus ook zeker klaar kunnen komen en kunnen genieten van het avontuurtje wat ik hopenlijk snel tegemoet ga! ik ben goed in pijpen en je kan het gerust een pijpdate noemen zolang ik ook maar lekker en heerlijk lang gebeft kan worden, mijn kutje is heerlijk zacht en kaal geschoren en ik ben er helemaal klaar voor, ik ben altijd boter geil en het typen van deze sex advertentie maakt mij alleen nog maar geiler, je kan bij mij discreet langskomen, ik ken de buren nieteens dus dat is geen enkel probleem, ik zit momenteel in Friesland maar ben ook vaak in Utrecht en Amsterdam te vinden voor mijn werk, we kunnen dus op diverse plekjes afspreken voor eventuele geile marktplaatssex, dus als je mijn sex advertentie wel ziet zitten dan hoop ik dat je snel reageert! xxx

contact opnemen