huisvrouwen zoeken sex en ik ook!

huisvrouwen zoeken sex en ik ook!

Ikwilje83

31 jarige vrouw op zoek naar een man uit Zuid Holland

Afkomst Zuid-Holland
Postuur Normaal
Gewicht 61KG
Lengte 175CM
Ik heb interesse in
  • Ongeremde Sex
  • Orale Sex
  • Standje 69
  • Sex
  • Pijpen
  • Tongzoenen
  • Betaalde sex

Huisvrouwen zoeken sex en ik ook! Ik ben het type huisvrouw dat altijd wel te vinden is voor een geil verzetje. Op allerlei manieren aan sex gekomen de afgelopen jaren. Het was toen ik nog maar net samen was met mijn vriend toen er aan de overkant van de straat een stel kwam wonen waar het direct mee klikte. Ik heb tot driemaal toe met ze de lakens gedeeld en ontdekt dat ik het ook heel fijn kan hebben samen met een vrouw. Wat een hele openbaring voor me was, want ik had nooit vermoed dat ik bisexueel was. Tot dat moment in ieder geval dus niet. En in de buurt heb ik nog een paar andere scharrels gehad. Meestal met getrouwde mannen. Ook met een jongen in de supermarkt. Hij zal vast wel meerderjarig zijn geweest, heb het niet gevraagd, maar geil was het zeker. Hij likte beter dan al mijn andere partners bij elkaar! Zoals je weet zoeken huisvrouwen altijd weer opnieuw naar sex. Daarom ben ik nu dus hier! Want in mijn buurt ben ik een beetje uitgekeken en het stuk van de supermarkt werkt er ook al tijden niet meer. Wel recentelijk nog sex gehad met een man die ik via deze weg had leren kennen, maar dat smaakte niet echt naar meer. Hoop nu een man te vinden die het wat langer uithoudt tussen de lakens en niet na 5 minuten al klaar is en dan alleen maar op het balkon gaat roken. Zoals je ziet dus een negatieve ervaring gehad, maar dat neemt niet weg dat ik het nu opnieuw probeer. Een condoom is alleen wel een vereiste. Weet niet wat jij daarvan denkt? En wees niet bang, want pijpen doe ik graag zonder, als je natuurlijk lekker fris bent. Hoe zou je het vinden om elkaar eerst op een ontspannen manier ergens te leren kennen? Ik ben beslist geen keukenprinses, maar wil zeker wel iets voor je koken zodat we gemoedelijk iets kunnen eten voordat we verdere besluiten nemen. Misschien dat ik je daarmee kan verleiden? O ja, huisvrouwen zoeken sex, maar ook zeker wel een stukje romantiek. Hoe ga je dat laatste organiseren? Mag ik dat al weten van je?

contact opnemen