Geil contact met een prive huisvrouw

Geil contact met een prive huisvrouw

Cassandra

39 jarige vrouw op zoek naar een man uit Limburg

Afkomst Limburg
Postuur Slank
Gewicht 62KG
Lengte 174CM
Ik heb interesse in
  • Anaal
  • Beffen
  • Sex
  • Pijpen
  • Tongzoenen
  • Romantisch

Welke lekkere man wil geil contact met een privé huisvrouw. Ik ben Anita en een privé huisvrouw. Ik zal het even een beetje toelichten. Ik heb geen kinderen en toch ben ik een huisvrouw. Ben getrouwd en mijn man vind dat een vrouw niet hoort te werken en ik mag dus ook gewoon niet werken van hem. Maar goed waar moet ik nou me hele dag mee vullen. Ik heb me echt geprobeerd te bedwingen maar ik kan het gewoon niet meer. Ik zit de hele dag thuis en deze privé huisvrouw is dus nu op zoek naar een lekkere man die mij dan ook zeker een goede en stevige beurt kan geven. Ik wil door het hele huis genomen worden en desnoods doe ik een schort om zodat ik daadwerkelijk op een privé huisvrouw zal lijken. We kunnen gaan waar onze fantasie het allemaal toelaat. Ben niet bang om lekker een beetje te experimenteren. Maar let wel op het moet wel allemaal discreet en overdag want hij mag er natuurlijk niet achter komen. Ik verveel me echt dood en ik wil echt een man die niet houd van een beetje sex maar echt goede sex. Ik heb hele dagen te vullen dus ik neem ook zeker niet genoegen met een keer. Ja ik ben ook maar een privé huisvrouw en ik ben het zat om maar een beetje overdag te spelen met mezelf. Het is niet leuk meer. Denk jij dat jij de man bent die mij kan temmen? Die niet vies is van een goede pot sex, voorspel en alles wat wij willen dan moet je mij zeker heel snel een berichtje gaan sturen. Ik ben gewillig en zal ook zeker niet al te moeilijk doen. Ik kom misschien een beetje wanhopig over maar wat wil je? De sex thuis hoef ik het ook niet meer van te hebben. Welke man wil dus een geil contact met een privé huisvrouw? Ik zit echt met smart en een lekker nat kutje te wachten tot de deurbel zal gaan rinkelen. Wachtende op een hele geile man zeg. Dikke kus Cas

contact opnemen