eindelijk een sexjob wie wil mij uitproberen?

eindelijk een sexjob wie wil mij uitproberen?

marjangeil30

31 jarige vrouw op zoek naar een man uit Zuid Holland

Afkomst Zuid-Holland
Postuur Slank
Gewicht 57KG
Lengte 165CM
Ik heb interesse in
 • Beffen
 • Facial
 • Orale Sex
 • Standje 69
 • Parkeerplaats
 • Sex
 • Pijpen
 • Tongzoenen
 • Vingeren
 • Paren club
 • Rollen spel

ik ben net gestart met een sexjob en vind het erg spannend, ik biedt mijzelf gewoon aan op datingsites zoals deze en hoop met een sexjob wat extra geld te verdienen op een makkelijke en eerlijke manier, het grote voordeel van deze sex job is dat ik zelf helemaal gek en verslaafd ben op het sex hebben met mannen, daarom biedt ik mijn services nagenoeg gratis aan, het is natuurlijk erg fijn als ik een sex afspraak heb en de man gaat weg en laat bijvoorbeeld tien euro fooi achter, kan ik weer lekker een borreltje drinken in de kroeg haha, veel van mijn goede vriendinnen hebben ook een sexjob en dat bevalt hun best goed, sommige doen SM en vinden hun sexcontact met mannen online, dus bij deze plaatst ik ook een sex advertentie in de hoop dat veel mannen erop gaan reageren, ik doe thuisontvangst en vind het juist erg spannend en gezellig als mannen bij mij langskomen voor een goed gesprek en daarna natuurlijk een lekker potje sex samen in bed. Ik hoop dat ik voor veel mannen het nieuwe adresje wordt voor goedkope sex want veel hoef ik niet te vangen voor mijn ontvangst services, ik vind sex contact en mannen over de vloer juist erg prettig en daarvoor schaam ik mij echt niet, sinds dat ik vrijgezel ben doe ik lekker waar ik zin in het ben laat mij door niemand vertellen wat ik wel en wat ik niet mag of moet doen, ik voel mij vrij en doe lekker de dingen die ik graag doen, op de eerste plek staat goede sex en regelmatig sex, dit is voor mij dus de ideale oplossing, ik ben eigenlijk elke avond wel beschikbaar, je kunt hier gemakkelijk contact met mij opnemen voor informatie en vanalles, ik hoop dat de man die dit leest mijn sexjob wel interessant vind en mij snel een bericht stuur via deze site, dikke kus van de geile meid uit Zuid holland xxx

contact opnemen