Check mijn sex profiel

Check mijn sex profiel

Gabriella

40 jarige vrouw op zoek naar een man uit Limburg

Afkomst Limburg
Postuur Slank
Gewicht 58KG
Lengte 167CM
Ik heb interesse in
  • Orale Sex
  • Standje 69
  • Sex
  • Tongzoenen
  • Kamasutra
  • Romantisch

Tjeetje wat kan het een opgave zijn om lekkere sex te vinden op het internet. De meeste mannen willen alleen maar een vrouw die even snel haar benen openlegt en daarna weer snel vertrekt. Ik ben eigenlijk een vrouw die daar niet voor open staat. Nu probeer ik echt niet te zeggen dat er liefde voort moet komen hoor maar een beetje passie en gevoel erbij is wel fijn toch? Ik zoek ook wel echt voor meerdere keren en niet voor een enkele keer. Ik vind het eigenlijk wel heel belangrijk dat een man een beetje moeite in me steekt en dat zal ik dan uiteraard andersom ook weer terug bieden. Omdat ik in de kroeg niet echt snel een leuke date heb kunnen vinden heb ik besloten om hier een sex profiel aan te maken en af te wachten wat me gaat overkomen. Nadat ik toch al een tijdje hier een sex profiel heb begon het me op te vallen dat sommige mannen al na een bericht willen dat ik afspreek en wanneer ik dat niet doe dat ze boos worden. Begrijp me niet verkeerd, eindeloos gaan zitten chatten op het internet is zeker niet wat ik zoek maar om nu te verwachten dat als je nog geen twee woorden gezegd hebt dat ik mijn benen openleg is ook niet mijn ding. Ik vind het gewoon wel belangrijk dat ik een beetje weet met wie ik aan het praten ben.. Een andere reden waarom ik hier een sex profiel heb aangemaakt is omdat ik eigenlijk al veel te lang droog sta. Ik ben iemand die graag van het leven geniet en zonder sex geniet je eigenlijk niet 100% van je leven toch. Tijdens de sex vind ik het belangrijk dat er wel een beetje passie bij zit. Onder passie versta ik eigenlijk wel een goede klik en een leuke dosis romantiek. Uiterlijk maakt mij eigenlijk niet zo heel veel uit, zolang het hart maar op goede plek zit toch? Nou als jij het ziet zitten met me, check mijn sex profiel nog een beetje en dan weet je me te vinden toch? Het lijkt mij echt zo spannend om discreet en stiekem eens helemaal los te gaan en ik wacht ook in spanning alle berichten af, durf jij het aan met mij? ik even eventueel ook via whatsapp of skype te bereiken voor een gezellige gesprek of belsex of iets dergelijks, ik vind alles wel geil eigenlijk :) kusje op een intiem plekje!

contact opnemen